BLOG

  • Aralık 31, 2023

    Katı şampuanları doğa dostu ve atıksız olmaları gibi bir çok yönden çok seviyoruz. Sıvı şampuanları son damlasına kadar, şişenin içine su katarak kullanıyoruz, peki ya katı şampuanlarla aranız nasıl? Katı şampuanınız küçülüp kırılıyor mu? Yoksa ortası delinene kadar kırmadan kullananlardan mısınız? Küçülen, kırılan parçalarla başınız dertte mi? Küçük parçalar saçlarınızın arasında mı kalıyor? Yoksa küçük parçaları kullanmaya çalışırken delikten aşağı gidişini mi seyrediyorsunuz?

    Bu talihsiz durumlar sizi üzdüğü kadar bizi de çok üzüyor. Bu yüzden size bir kaç ipucu ile geldik. Katı şampuanımı son parçasına kadar kullanmak istiyorum diyorsanız ipuçlarımızı not almayı unutmayın.

     

    küçülen katı şampuan
  • Şubat 27, 2022 Doğal Ürünler

    Doğal kozmetik ürünler denilince aklımıza ilk gelen koruyucusuz ve doğal hammaddeler kullanılarak üretilmiş ürünler. Ancak bu kısmen de olsa hatalı bir bilgi. Doğal kozmetik ürünler elbette doğal hammaddelerle üretilmeli ancak koruyucu kullanılmamış bir kozmetik ürün kısa sürede bakteri yuvasına dönüşecek sağlıksız bir ürün demek.

    Doğal Kozmetik Ürün, doğal ürün seçimi
  • Merhaba, ilk blog yazımızda katı şampuanları ele alıyor ve bu yazının doğal yaşam yolculuğunuzda size eşlik edecek katı şampuanı seçmenizde yardımcı olacağını düşünüyoruz. 

    Katı şampuan nedir, katı şampuan nasıl kullanılır, katı şampuan faydaları, katı şampuan içeriği, kimyasal içermeyen şampuan, doğal şampuan, kimyasalsız şampuan, eczanede satılan şampuan, saç dökülmesine doğal çözüm, saç dökülmesi için, bitkisel şampuan
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR
Çerez Kullanımı